Νέος κύκλος επαφών αυτή τη βδομάδα με στόχο την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού

Νέος κύκλος επαφών αυτή τη βδομάδα με στόχο την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού

Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι διεργασίες με στόχο την εξεύρεση της απαιτούμενης συναίνεσης για έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2021, ενώ το Υπουργείο Οικονομικών εξετάζει τις εγκριθείσες τροπολογίες και ανατρέχει στις προτάσεις που είχαν υποβληθεί από τα κόμματα πριν από τον καταρτισμό του προϋπολογισμού.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου συναντάται τη Δευτέρα στις 09:30, στα γραφεία της ΕΔΕΚ με τον Μαρίνο Σιζόπουλο, με το κίνημα να αποκτά κεντρικό ρόλο για την έκβαση των όλων διεργασιών. Ακολούθως ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα συναντηθεί με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.
 
Παράλληλα, την Τρίτη ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδη.
 
Σε μια άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το ΥΠΟΙΚ συνεχίζει την εξέταση των τροπολογιών που ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής, ενώ παράλληλα, εξετάζονται εκ νέου οι προτάσεις που είχαν υποβάλει τα κοινοβουλευτικά κόμματα κατά τον κύκλο επαφών που είχε μαζί τους ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης πριν τον καταρτισμό του προϋπολογισμού.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE