Απίστευτη γκίνια με ΤΕΣΣΕΡΑ δοκάρια μέχρι το 47′ και αναγκαστική αλλαγή πορτιέρο!

Απίστευτη γκίνια με ΤΕΣΣΕΡΑ δοκάρια μέχρι το 47′ και αναγκαστική αλλαγή πορτιέρο!

Ο Εθνικός Άχνας αντιμετωπίζει τη Δόξα στο Δασάκι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σίγουρα στα πρώτα 46 λεπτά μπορεί να τα έχει με την τύχη του.

Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0, ενώ μέχρι το 43′ είδε τρεις επιθετικές τις προσπάθειες, να σταματάνε στα δοκάρια του Σισκόφσκι.

Σαν να μην έφτανα όλα αυτά, στο 46′ ο Στρατηλάτης αντικατέστησε τον Μπογκατίνοφ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα.

Μάλιστα, στο 47′ ο Εθνικός συνέχισε να… βρίσκει δοκάρια, αφού ο Κονέ συμπλήρωσε το «καρέ» δοκών!

Πραγματικά απίστευτα πράγματα με την ομάδα της Άχνας.

The post Απίστευτη γκίνια με ΤΕΣΣΕΡΑ δοκάρια μέχρι το 47′ και αναγκαστική αλλαγή πορτιέρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE