Διπλό Απολλωνίστικο δώρο από τον Νίκο Κίρζη στην οικογένεια του Όμηρου Μενελάου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διπλό Απολλωνίστικο δώρο από τον Νίκο Κίρζη στην οικογένεια του Όμηρου Μενελάου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Σε μία λιτή τελετή, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο, Νίκος Κίρζης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα και υπογεγραμμένη φανέλα από όλους τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Όμηρου Μενέλαου, για την πολυετή στήριξη του στην ομάδα μας».

The post Διπλό Απολλωνίστικο δώρο από τον Νίκο Κίρζη στην οικογένεια του Όμηρου Μενελάου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.