Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»!

Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»!

Ο Μάριος Μιτσίδης, εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησε «αιχμές» για τον χειρισμό του VAR στον αγώνα κόντρα στη Δόξα για την 15η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Tελικά το VAR (συγνώμη ο VAR) ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι!! Είχα την πίστη ότι θα μπορούσαμε να διορθώσουμε τα λάθη που γινόντουσαν αλλά που να γίνει έτσι πράγμα! Ούτε με ριπλέι δεν μπορούμε!! Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα!! Υπομονή…»

Η δημοσίευση του:

The post Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE