Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»!

Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»!

Ο Μάριος Μιτσίδης, εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησε «αιχμές» για τον χειρισμό του VAR στον αγώνα κόντρα στη Δόξα για την 15η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Tελικά το VAR (συγνώμη ο VAR) ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι!! Είχα την πίστη ότι θα μπορούσαμε να διορθώσουμε τα λάθη που γινόντουσαν αλλά που να γίνει έτσι πράγμα! Ούτε με ριπλέι δεν μπορούμε!! Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα!! Υπομονή…»

Η δημοσίευση του:

The post Ανάρτηση με ΑΙΧΜΕΣ: «Τελικά ο VAR ήρθε για εκδρομή στο Δασάκι – Υπομονή»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE