Τα μπράβο του Μανώλη για τον άθλο της Ανόρθωσης στο χάντμπολ με και ΑΤΑΚΑ για… Ομόνοια

Τα μπράβο του Μανώλη για τον άθλο της Ανόρθωσης στο χάντμπολ με  και ΑΤΑΚΑ για… Ομόνοια

Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χαράλαμπος Μανώλη με ανάρτηση του μοίρασε τα συγχαρητήρια του για τη μεγάλη νίκη στη χειροσφαίριση επί της τουρκικής Μπεϊκόζ και έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι με Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο τμήμα χειροσφαίρισης για τον μεγάλο του άθλο. Εύγε σε όλους τους συντελεστές μας κάνατε περήφανους.
Εύχομαι ολόψυχα και η ποδοσφαιρική μας ομάδα να βγάλει αντίδραση ξεκινώντας με το ντέρμπι της τρίτης.Για να έρθουν οι επιτυχίες χρειάζεται ομοψυχία και σύμπνοια. Διοίκηση, προπονητική ομάδα, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι πρέπει να γίνουμε μια γροθιά όπως και η ομάδα της χειροσφαίρισης. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δούμε την ομάδα μας ξανά στην κορυφή.

The post Τα μπράβο του Μανώλη για τον άθλο της Ανόρθωσης στο χάντμπολ με και ΑΤΑΚΑ για… Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.