Συνάντηση με Σπόλιαριτς και ΚΙΝΗΣΗ Κούμα!

Συνάντηση με Σπόλιαριτς και ΚΙΝΗΣΗ Κούμα!

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας συναντήθηκε με τον Μιλένκο Σπόλιαριτς με αφορμή το βιβλίο του «Πως …δεν θα γίνεις ποδοσφαιριστής».

Η ανάρτηση της ΚΟΠ:

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας είχε σήμερα συνάντηση με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή Μιλένκο Σπόλιαριτς με την ευκαιρία της συγγραφής του βιβλίου του «Πως …δεν θα γίνεις ποδοσφαιριστής».
Ο κ. Κούμας συγχάρηκε το Μιλένκο για την αξιέπαινη συγγραφική του προσπάθεια η οποία, όπως ανέφερε, «αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές όσο και για τους γονείς τους αλλά και για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου».
Η ΚΟΠ αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια του Μιλένκο Σπόλιαριτς αγοράζοντας αριθμό βιβλίων τα οποία θα διατεθούν σε Ακαδημίες Σωματείων ενώ αριθμός αντιτύπων θα κρατηθεί στη βιβλιοθήκη της Ομοσπονδίας.
Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ με το Μιλένκο Σπόλιαριτς και τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος επιμελήθηκε τη συγγραφή και την έκδοση του βιβλίου.

The post Συνάντηση με Σπόλιαριτς και ΚΙΝΗΣΗ Κούμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE