Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ίδιος πολίτης είχε προσφέρει ανάλογο ποσό σε δωροκουπόνια και το περασμένο Πάσχα.
Ο Ευρωπαίος συμπολίτης, προστίθεται στην ανακοίνωση, επικοινώνησε και πάλι τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος προς τον οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του και ζήτησε ευγενικά να μη γίνει δημόσια χρήση του ονόματός του.
Ο κ. Φαίδωνος τον συνεχάρη θερμά για την νέα ευγενική χειρονομία του η οποία, όπως ανέφερε, αποτελεί πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης και γνήσιου αλτρουισμού, αλλά και μια πρόσθετη απόδειξη της ειλικρινούς αγάπης του προς την Πάφο και τους κατοίκους της, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις