Μετά τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ του ο Τιμόθεος Χριστοφή ορίστηκε στο… «ΚΑΥΤΟ» VAR

Μετά τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ του ο Τιμόθεος Χριστοφή ορίστηκε στο… «ΚΑΥΤΟ» VAR

Ο διαιτητής, Τιμόθεος Χριστοφή, είχε την ατυχία να τραυματιστεί στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της Δόξας Κατωκοπιάς, που έγινε την Κυριακή (20-12-2020) στο Δασάκι της Άχνας.  Αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο διαιτητή Ροβέρτο Κώστα.

Ο Τιμόθεος Χριστοφή για αύριο, Τρίτη (22-12-2020), δύο μέρες μετά τον τραυματισμό του, ορίστηκε στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, όπου θα είναι στο VAR.

Διαβάστε: 

Οι διαιτητές του ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση, του ΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα και του ΑΣΙΛ-Άρης

Έγινε και αυτό: Ο τραυματίας Τιμόθεος αποχώρησε καταχειροκροτούμενος!

 Απρόοπτο στο Δασάκι – Αναγκαστική αλλαγή ο ΡΕΦ!

The post Μετά τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ του ο Τιμόθεος Χριστοφή ορίστηκε στο… «ΚΑΥΤΟ» VAR appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE