Να μην μπαίνουν μες στα ΠΟΔΙΑ του Μάζιτς…

Να μην μπαίνουν μες στα ΠΟΔΙΑ του Μάζιτς…

Πάει κι ο Λαγιέκ. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση του Γάλλου αρχιδιαιτητή, αφού φρόντισαν να τον… αποδομήσουν εδώ κι αρκετό καιρό. Ήταν πάντως σοβαρό πρόβλημα, ότι βρισκόταν στην Γαλλία τους τελευταίους μήνες κι όχι στο χώρο δουλειάς του. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.