Να μην μπαίνουν μες στα ΠΟΔΙΑ του Μάζιτς…

Να μην μπαίνουν μες στα ΠΟΔΙΑ του Μάζιτς…

Πάει κι ο Λαγιέκ. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση του Γάλλου αρχιδιαιτητή, αφού φρόντισαν να τον… αποδομήσουν εδώ κι αρκετό καιρό. Ήταν πάντως σοβαρό πρόβλημα, ότι βρισκόταν στην Γαλλία τους τελευταίους μήνες κι όχι στο χώρο δουλειάς του. 

Τον είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του, ο Βασιλιάς Γεώργιος, απόφαση που την… υποδέχθηκαν με θετικό φακό οι περισσότεροι.

Είναι σημαντικό ότι ο Σέρβος πρώην διεθνής διαιτητής, βρίσκεται τους τελευταίους τρεις μήνες και θα ζει (μόνιμα) στο νησί μας.

Θα έχει σαφώς καλύτερο έλεγχο της όλης της κατάστασης, με τις αποδόσεις και την αξιολόγηση των διαιτητών.

Επιμένουμε όμως σε κάτι… Πληρώνοντας αδρά ανθρώπους από την αλλοδαπή, για να κάνουν κουμάντο στον “ευαίσθητο” χώρο της διαιτησίας, είναι σημαντικό να τους αφήνουμε απερίσπαστους να κάνουν τη δουλειά τους.

Ο χρόνος θα δείξει, αν ο Σέρβος αρχιδιαιτητής, θα τα καταφέρει καλύτερα από τους προκατόχους του.

Π.Χ.  

The post Να μην μπαίνουν μες στα ΠΟΔΙΑ του Μάζιτς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE