Ακαδημία Ανόρθωσης: Προσφορά στον συνάνθρωπο από το Κλιμάκιο Αμμοχώστου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακαδημία Ανόρθωσης: Προσφορά στον συνάνθρωπο από το Κλιμάκιο Αμμοχώστου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης:

«Η γέννηση του Θεανθρώπου πέρα από μια εκ των μεγαλυτέρων εορτών της χριστιανοσύνης, είναι και άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφορά στο συνάνθρωπο και η Ανόρθωση Αμμοχώστου δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του συλλόγου, το κλιμάκιο Αμμοχώστου των ακαδημιών ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τα αγωνιστικά τμήματα προχώρησε σε σχετικές ενέργειες κατά την περίοδο των εορτών.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε ρουχισμός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως στη Σωτήρα, προκειμένου να δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Επίσης, σε συνεργασία με τον Πάτερ Γεώργιο, δόθηκε φαγητό σε 15 άπορες οικογένειες της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου».

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

The post Ακαδημία Ανόρθωσης: Προσφορά στον συνάνθρωπο από το Κλιμάκιο Αμμοχώστου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE