Από τα δάκρυα με τον φοίνικα, τώρα αντίπαλος και ΒΑΣΙΚΟΣ με το τριφύλλι στο στήθος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από τα δάκρυα με τον φοίνικα, τώρα αντίπαλος και ΒΑΣΙΚΟΣ με το τριφύλλι στο στήθος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στις 20 Ιανουαρίου του 2018 η Ανόρθωση νικούσε τον Εθνικό μέσα στο «Παπαδόπουλος» με 3-1 όμως αυτό δεν ήταν η είδηση της ημέρας.

Ο Αμπντουλαγί Σεχού αποχαιρετούσε με δάκρυα τον κόσμο της Ανόρθωσης στο τελευταίο του παιχνίδι με τον φοίνικα στο στήθος αφού μόλις είχε πάρει μεταγραφή για την τουρκική Μπουρσασπόρ.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά όμως είναι και πάλι Κύπρο αλλά ως… τριφυλλοφόρος και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Ανόρθωση. Βασικός στο σχήμα του Μπεργκ ο Νιγηριανός σε ένα παιχνίδι που σίγουρα είναι ιδιαίτερο για αυτόν όμως πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για ρομαντισμούς, όσο σκληρό κι αν ακούγεται.

Ναι μεν συνδέθηκε με την Ανόρθωση και τον κόσμο της όμως πλέον είναι παίκτης της Ομόνοιας και μάλιστα σε ένα μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι στο ΓΣΠ.

Δείτε φωτογραφίες από τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του στον κόσμο της Ανόρθωσης το 2018:

The post Από τα δάκρυα με τον φοίνικα, τώρα αντίπαλος και ΒΑΣΙΚΟΣ με το τριφύλλι στο στήθος! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.