Μπάιντεν: Η μεγάλη κυβερνοεπίθεση εναντίον των ΗΠΑ δεν θα μείνει «αναπάντητη»

Μπάιντεν: Η μεγάλη κυβερνοεπίθεση εναντίον των ΗΠΑ δεν θα μείνει «αναπάντητη»

Κατηγόρησε τον Τραμπ για την απογύμνωση της άμυνας των ΗΠΑ έναντι κυβερνοεπιθέσεων.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι μια μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση σε βάρος αμερικανικών κυβερνητικών υπηρεσιών, για την οποία η Ουάσινγκτον κατηγορεί τη ρωσική κυβέρνηση, θέτει "σοβαρό κίνδυνο" για την εθνική ασφάλεια και δεν μπορεί να μείνει "αναπάντητη".

Σε μια συνέντευξη Τύπου, ο Μπάιντεν κατηγόρησε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για την απογύμνωση της άμυνας των ΗΠΑ έναντι κυβερνοεπιθέσεων, λέγοντας: "Αυτή η επίθεση συνέβη υπό την επίβλεψη του Ντόναλντ Τραμπ, όταν αυτός δεν κοιτούσε".

Ο Μπάιντεν ανέφερε ότι η κυβέρνησή του θα λάβει ουσιαστικά μέτρα για να απαντήσει στην παραβίαση δεδομένων.

Μπάιντεν: Η μεγάλη κυβερνοεπίθεση εναντίον των ΗΠΑ δεν θα μείνει «αναπάντητη». 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE