Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Ραφαήλ Στυλιανού από τη Λεμεσό.

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί ο Ραφαήλ να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Ωστόσο, επτά χρόνια μετά ο Ραφαήλ καλείται να φανεί για ακόμη μια φορά δυνατός αναζητώντας δότη μυελού των οστών.

Σε ανάρτηση του ο νεαρός από τη Λεμεσό με θετική σκέψη ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και φυσικά τον κόσμο που έχει μεταβεί στα διάφορα σημεία για να δώσει δείγμα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ακομα δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου .... κάπου εκει εξω υπάρχει κάποιος η κάποια που θα μου μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χαμόγελο μου ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Για τις άλλες επαρχίες μην διστάσετε να με ρωτήσετε »

Η προσπάθειες για εύρεση δότη για τον Ραφαήλ πρέπει να συνεχίσουν και όλοι μας να αφιερώσουμε μόλις ένα λεπτό με την ελπίδα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Ραφαήλ.

Δείτε την ανάρτηση του, στην οποία υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για δειγματοληψία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE