Επισκέψεις σε στρατόπεδα και φυλάκια της ΕΦ πραγματοποίησε ο ΥΠΑΜ ενόψει εορτών - ΒΙΝΤΕΟ

Επισκέψεις σε στρατόπεδα και φυλάκια της ΕΦ πραγματοποίησε ο ΥΠΑΜ ενόψει εορτών - ΒΙΝΤΕΟ

Επισκέψεις σε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στη γραμμή άμυνας σε όλη την επικράτεια της Δημοκρατίας, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποίησε ο Υπουργός Άμυνα, Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πετρίδης βρέθηκε κοντά στους φρουρούς της πρώτης γραμμής,ενημερώθηκε για την αποστολή και τον ρόλο των φυλακίων και είδε από κοντά το πολύμορφο έργο που επιτελούν.

Ο ΥΠΑΜ συνομίλησε με στελέχη και εθνοφρουρούς, αντάλλαξε ευχές και προσέφερε συμβολικά δώρα. Κατά την επίσκεψή του χορωδίες έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια στο κλίμα των ημερών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE