Δρ. Τσιούτης: Πότε επιστρέφουμε στην κανονικότητα – Τι αναμένεται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς

Δρ. Τσιούτης: Πότε επιστρέφουμε στην κανονικότητα – Τι αναμένεται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς

Το καλοκαίρι και υπό προϋποθέσεις τοποθετεί χρονικά μια ενδεχόμενη επιστροφή στην ομαλότητα ο Επικεφαλής της Επιστημονικής Ομάδας, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Παθολόγος με εξειδίκευση στον Έλεγχο Λοιμώξεων, Δρ Κωνσταντίνος Τσιούτης, ο οποίος τονίζει ότι και μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος τα περιοριστικά μέτρα θα συνεχίσουν, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Δρ. Τσιούτης είπε ότι για να μπορέσουμε να πούμε ότι είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να εμβολιαστεί ένα υψηλό ποσοστό του πληθυσμού και αυτό θα γίνει κατορθωτό, σύμφωνα και με το εμβολιαστικό πρόγραμμα, μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post Δρ. Τσιούτης: Πότε επιστρέφουμε στην κανονικότητα – Τι αναμένεται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE