Έρχεται ΛΙΜΑΝΙ ο Παπουνασβίλι!

Έρχεται ΛΙΜΑΝΙ ο Παπουνασβίλι!

Τα προσεχή 24ωρα αναμένεται μαζεμένες εξελίξεις στα μετεγγραφικά ζητήματα του Απόλλωνα.

Ένας παίχτης που βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στη Λεμεσιανή ομάδα, είναι ο 25χρονος διεθνής Γεωργιανός εξτρέμ Γιόργκι Παπουνασβίλι.

Oι κυανόλευκοι πιθανότατα θα πάρουν τον παίχτη, υπό μορφή δανεισμού, από την Ρεάλ Σαραγόσα.

Έγραψαν εδώ και μερικές μέρες τα Ισπανικά μήντια, ότι τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Έχει αγωνιστεί μόλις 54 λεπτά στη φετινή σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι τον Παπουνασβίλι τον ήθελε ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση.

Μαθαίνουμε επιπρόσθετα ότι δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι ο άλλος ακραίος επιθετικός, του οποίου διέρρευσε σήμερα το όνομα.

Αναφερόμαστε στον 27χρονο Σουηδό-Νορβηγό-Κοσοβάρο Ρασιανί (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ λεπτομέρειες).

Διαβάστε επίσης: 

Για ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δεν τον… ΖΑΛΙΖΕΙ η κορυφή – Πιθανό σχήμα Πετράκη

Δυνατή ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ο Ρασιανί για τα… ΦΤΕΡΑ!

The post Έρχεται ΛΙΜΑΝΙ ο Παπουνασβίλι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE