ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ετήσια αύξηση 2% στις μέσες μηνιαίες απολαβές υπαλλήλων

Ετήσια αύξηση 2% στις μέσες μηνιαίες απολαβές υπαλλήλων

Οι μέσες ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020, κατέγραψαν ετήσια αύξηση 2%.

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, οι μέσες ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020, εκτιμούνται στα €1.907 σε σύγκριση με €1.869 το τρίτο τρίμηνο του 2019, δηλαδή παρατηρείται αύξηση 2%.

Οι μέσες ακαθάριστες απολαβές διορθωμένες ως προς τις εποχικές διακυμάνσεις, το τρίτο τρίμηνο του 2020 εκτιμούνται στα €2.025 και σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2020 παρατηρείται αύξηση 1,9%.

Εξάλλου, οι μέσες ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές των ανδρών κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020, εκτιμούνται στα €2.029 και των γυναικών στα €1.758. Σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2019, οι μέσες μηνιαίες απολαβές των ανδρών αυξήθηκαν κατά 0,8% ενώ των γυναικών αυξήθηκαν κατά 3,7%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top