«Χάσαμε δικό μας άνθρωπο από Covid – Η ΜΕΑΠ θα είναι εκεί μέχρι το τέλος»

«Χάσαμε δικό μας άνθρωπο από Covid – Η ΜΕΑΠ θα είναι εκεί μέχρι το τέλος»

Η ΜΕΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως 12 ποδοσφαιριστές 1 βοηθητικό προσωπικό και 2 μέλη του Δ.Σ., νόσησαν με κορωνοϊό, ενώ έχασαν και δικό τους άνθρωπο από τον ιό.

Αναλυτικά:

«Μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας παρά το ότι έχασαν με 2 – 1 από την ομάδα της Ορμήδειας. Το τελευταίο που μας ένοιαζε ήταν εάν θα χάναμε τους βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε να παίξουμε παιχνίδι από τις 07.11.20 που σταμάτησαν την αγωνιστική δραστηριότητα και μετά 12 ποδοσφαιριστές 1 βοηθητικό προσωπικό 2 Δ.Σ , δυστυχώς νόσησαν με Covid 19. Χάσαμε δικό μας άνθρωπο από Covid. Κάποιοι ακόμη δεν επέστρεψαν. Σήμερα από τους 13 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν οι 7 έκαναν 2 μέρες προπόνηση αφού ήταν μέσα σε αυτούς που νόσησαν, αλλά κληθήκαμε να αγωνιστούμε και αυτό πράξαμε.
Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά στο θέμα υγείας!!!
Η ΜΕΑΠ θα είναι εκεί μέχρι το τέλος όπως είναι τα τελευταία 40 Χρόνια!!
Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από ΌΛΑ…….»

The post «Χάσαμε δικό μας άνθρωπο από Covid – Η ΜΕΑΠ θα είναι εκεί μέχρι το τέλος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE