Κέρδισε την Μπενφίκα και σήκωσε το… ΠΡΩΤΟ η Πόρτο!

Κέρδισε την Μπενφίκα και σήκωσε το… ΠΡΩΤΟ η Πόρτο!

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Πορτογαλία πήγε στην Πόρτο, η οποία νίκησε την Μπενφίκα 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Αβέιρο και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η Πόρτο νίκησε 2-0 την Μπενφίκα στον τελικό του πορτογαλικού Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο γήπεδο του Αβέιρο και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν στην ιβηρική χώρα, με τους «δράκους» να κατακτούν στο θεσμό το 22ο τρόπαιο και συνολικά να φτάνουν τους 22 εγχώριους τίτλους, έχοντας ακόμα ως στόχο την Primeira Lega, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, κάτι που ισχύει και για τους «αετούς».

Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με το πέναλτι του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο 20’.

Στην επανάληψη, οι Λουζιτανοί δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους στην εστία του Μαρκεσίν και στο 90’ο Λουίς Ντίας έδωσε πανηγυρικό τόνο στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Κέρδισε την Μπενφίκα και σήκωσε το… ΠΡΩΤΟ η Πόρτο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE