Δυνατό «κτύπημα» Κλεάνθη Γεωργιάδη μετά την πεντάρα: «Το καλοκαίρι, όταν…»

Δυνατό «κτύπημα» Κλεάνθη Γεωργιάδη μετά την πεντάρα: «Το καλοκαίρι, όταν…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε μήνυμα ανόδου την επόμενη μέρα της 5άρας της ομάδας του κόντρα στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Αναλυτικά η δημοσίευση του: 
«Το καλοκαίρι, όταν «χτιζόταν» αυτή η ομάδα γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν χρόνο για να δημιουργηθεί η απαραίτητη ομοιομορφία.
Όλα τα στοιχεία της επιτυχίας υπάρχουν, ποιότητα, όρεξη, φιλοδοξία, αγάπη.
Τώρα μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα είναι σε πορεία ανόδου και αποδεικνύει ότι είναι ικανή να το παλέψει για την άνοδο μέχρι τέλους.
Με την πεντάρα στον χθεσινό αγώνα ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία χαρά και ψυχική γαλήνη».

The post Δυνατό «κτύπημα» Κλεάνθη Γεωργιάδη μετά την πεντάρα: «Το καλοκαίρι, όταν…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE