ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ: Απασφάλισε ο γνωστός παρουσιαστής - ‘Μπορείς να απειλείς με βιασμό με μόνο 750€’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ: Απασφάλισε ο γνωστός παρουσιαστής - ‘Μπορείς να απειλείς με βιασμό με μόνο 750€’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καυστικός ως συνήθως ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Ανδρέας Γιόρτσιος.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter) και αναφερόμενος -προφανώς- στην απόφαση για την ρατσιστική επίθεση στη Σβετλάνα -από 2 Κύπριες- για επιβολή προστίμου 750€ απασφάλισε.

Συγκεκριμένα αφήνοντας αιχμές για την ‘τυφλή δικαιοσύνη’ και τη βάση στην οποία επιβάλλονται οι ποινές ανέφερε πως ‘μπορείς να είσαι ρατσιστής, ξενοφοβικός, να απειλείς με βιασμό και να το βλέπει όλη η Κύπρος με την τιμωρία να είναι 750€’.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Ανδρέα Γιόρτσιου: ‘Σύμφωνα με την τυφλή δικαιοσύνη μας, μπορείς να είσαι ρατσιστής, ξενοφοβικός, να βρίζεις και να απειλείς με βιασμό, να το βλέπει όλη η Κύπρος (κι όχι μόνο) και η αποτρεπτική τιμωρία είναι πρόστιμο €750 δηλ το 1/3 του μέσου ακαθαριστου μισθού (2050) σύμφωνα με την Στατιστική μας’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE