Σημαντικός στη διατήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας ο ρόλος του λιμανιού, ανέφερε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας

Σημαντικός στη διατήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας ο ρόλος του λιμανιού, ανέφερε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate είχε χθες ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Βασίλης Δημητριάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα πληρώματα των πλοίων που είναι ελλιμενισμένα στο τερματικό. Σημαντικός στη διατήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας ο ρόλος της Eurogate, δήλωσε ο Υφυπουργός.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, Γιώργο Πούρο, ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του τερματικού της Eurogate και ακολούθησε σύντομη ενημέρωσή του σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του, ο Υφυπουργός ευχαρίστησε την εταιρεία και τους εργαζόμενους για την προσφορά τους, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του λιμανιού στη διατήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, όλους αυτούς τους μήνες της πανδημίας.
 
Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, Γιώργος Πούρος, αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας για την επίσκεψή του, δήλωσε ότι «η εμπειρία της πανδημίας αναδεικνύει τον ιδιαίτερα κομβικό ρόλο του λιμανιού στην κυπριακή κοινωνία και οικονομία». Όπως ανέφερε, παρόλες τις δυσκολίες που προέκυψαν διεθνώς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εργασίες στο τερματικό εξυπηρέτησης εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate στο λιμάνι Λεμεσού συνέχισαν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE