ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Παπανικολάου

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Οι φόβοι που όλοι είχαν βλέποντας τον Κώστα Παπανικόλαου να πηγαίνει στα αποδυτήρια μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στην τελευταία περίοδο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, επιβεβαιώθηκαν.

Η ζημιά που υπέστη ο 30χρονος φόργουορντ είναι σοβαρή και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η μαγνητική τομογραφία έδειξε αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με Χίμκι, Μπάγερν, Μακάμπι, Βιλερμπάν (εντός και εκτός) και Ζαλγκίρις, ενώ ίσως δεν δώσει το «παρών» ούτε κόντρα σε Αρμάνι και Μπαρτσελόνα.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε και ο Οκτάβιους Έλις, ο οποίος επίσης αποκόμισε ένα πρόβλημα στο αριστερό του χέρι από την αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ωστόσο, οι δικές του εξετάσει βγήκαν καθαρές και η κατάστασή του θα παρακολουθείται μέρα με τη μέρα.

Πηγή: sdna.gr

The post ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Παπανικολάου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE