Βαρβιτσιώτης: Ιστορική η συμφωνία με τη Βρετανία - H Ευρώπη προχωράει μπροστά

Βαρβιτσιώτης: Ιστορική η συμφωνία με τη Βρετανία - H Ευρώπη προχωράει μπροστά

«Ένα no deal, θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες για το εμπόριο, την οικονομία, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ» ανέφερε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Ελλάδας.

Ιστορική χαρακτηρίζει την εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Ηνωμένου Βασιλείου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας πως έχουμε Brexit με συμφωνία και ότι η Ευρώπη προχωράει μπροστά.

«Ναι! Έχουμε Brexit με συμφωνία. Πρόκειται για μία ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και ΗΒ. Ένα no deal, θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες για το εμπόριο, την οικονομία, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ. H Ευρώπη προχωράει μπροστά!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE