ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται 7 πτήσεις από Η.Β σε 48 ώρες - Πέραν των 300 απευθείας σε καραντίνα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται 7 πτήσεις από Η.Β σε 48 ώρες - Πέραν των 300 απευθείας σε καραντίνα

Δεν θα αφιχθεί σήμερα πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο στον αερολιμένα Πάφου, ωστόσο το Σαββατοκύριακο αναμένονται επτά πτήσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αεροδρόμιο Πάφου, για αύριο 26 Δεκεμβρίου, αναμένονται στο αεροδρόμιο Πάφου πέντε πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα από το Bristol, Edinburgh, Luton, Gatwick, και Stansted (Λονδίνο), με τις αεροπορικές εταιρείας Easy Jet και Ryan Air. 

Επίσης την Κυριακή αναμένονται άλλες δύο πτήσεις στον αερολιμένα Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο από το Gatwick και Stansted (Λονδίνο). 

Εξάλλου οι τριακόσιοι  περίπου επιβάτες πέντε πτήσεων που έφτασαν με τις τελευταίες πτήσεις,  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο, πέρασαν τα Χριστούγεννα σε δυο ξενοδοχεία καραντίνας.
 
Οι επιβάτες με την άφιξη τους υποβλήθηκαν σε εργαστηριακό έλεγχο για covid - 19 και στην συνέχεια με  λεωφορεία μεταφέρθηκαν στα  ξενοδοχεία καραντίνας για υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό επτά ημερών.

Οι περισσότεροι εκ των τριακοσίων επιβατών, είναι φοιτητές οι γονείς των οποίων διαμαρτύρονται για τα μέτρα, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί μεγαλύτερη προειδοποίηση για τους επιβάτες.

Σημειώνεται πως αρκετοί επιβάτες ακύρωσαν το ταξίδι τους στην Κύπρο,  όταν πληροφορήθηκαν για το μέτρο της καραντίνας που εφαρμόζεται από τις αρχές της εβδομάδας με αποτέλεσμα σε όλες τις πτήσεις οι επιβάτες να μην υπερβαίνουν τους 80 ενώ σε μια  πτήση οι επιβάτες ήταν μόλις 35.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE