Τουλάχιστον 6 ξένοι φιλοϊρανοί παραστρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία

Τουλάχιστον 6 ξένοι φιλοϊρανοί παραστρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία

Τουλάχιστον έξι ξένοι παραστρατιωτικοί υποστηριζόμενοι από το Ιράν σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση με πυραύλους στην κεντρική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, η ισραηλινή επίθεση εξαπολύθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην επαρχία Χάμα. Κατέστρεψε αποθήκες και εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων που ανήκουν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις υποστηριζόμενες από το Ιράν.
 
Νωρίτερα σήμερα το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν την περιοχή Μασιάφ στη Χάμα. Το πρακτορείο δεν έκανε καμία αναφορά σε θύματα ή ζημιές από την επίθεση. λως τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από το Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE