«Διακαής πόθος» ο Ζάμπιτσερ και νέα ΚΙΝΗΣΗ για απόκτηση του!

«Διακαής πόθος» ο Ζάμπιτσερ και νέα ΚΙΝΗΣΗ για απόκτηση του!

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να πάρει την περασμένη μεταγραφική περίοδο τον Μάρτσελ Ζάμπιτσερ, επανέρχεται όμως και προσπαθεί να κάνει τώρα δικό της τον 26χρονο Αυστριακό.

Ο Μάρτσελ Ζάμπιτσερ είναι ο διακαής πόθος του Ζοζέ Μουρίνιο τον τελευταίο χρόνο. Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει κατά την παρελθούσα μεταγραφική περίοδο, καθώς η Λειψία έμεινε αμετακίνητη στις απαιτήσεις της ύψους 50.000.000 ευρώ.

Οι σπερς, ωστόσο, επανέρχονται και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail προσπαθούν να κάνουν τώρα δικό τους τον 26χρονο Αυστριακό.

Η γερμανική ομάδα δεν έχει πέσει από τα 50.000.000 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα μένει να φανεί εάν στο Λονδίνο θα… ανέβουν για να κάνουν δικό τους τον Ζάμπιτσερ.

Πηγή: Sport24.gr

The post «Διακαής πόθος» ο Ζάμπιτσερ και νέα ΚΙΝΗΣΗ για απόκτηση του! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE