Κοντά στην έξοδο ο Μαρσέλο

Κοντά στην έξοδο ο Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο έχει μπει και επισήμως στην δυσμένεια του Ζινεντίν Ζιντάν και όλα δείχνουν ότι διάγει την τελευταία του σεζόν στην Μαδρίτη ως παίκτης της Ρεάλ.

 

Τους τελευταίους του μήνες στην Μαδρίτη ως παίκτης της Ρεάλ περνάει ο Μαρσέλο, που έχει πέσει πλέον στην δυσμένεια του Ζινεντίν Ζιντάν και όχι άδικα. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μετράει μόλις 5 συμμετοχές φέτος και κατά σύμπτωση ήταν στην ενδεκάδα και στις τρεις φετινές ήττες από Κάντιθ, Βαλένθια και Αλαβές.

Τον τελευταίο μήνα δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ετοιμάζει βαλίτσες από την Μαδρίτη (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022), αφού έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και των συμπαικτών του.

Πηγή: Sdna.gr

The post Κοντά στην έξοδο ο Μαρσέλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.