ΚΥΠΡΟΣ: Βύθισε στα μαύρα το Παραλίμνι ο θάνατος του 11χρονου - Έχασε τις αισθήσεις του ενώ έπαιζε

ΚΥΠΡΟΣ: Βύθισε στα μαύρα το Παραλίμνι ο θάνατος του 11χρονου - Έχασε τις αισθήσεις του ενώ έπαιζε

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνά η Αστυνομία στο Παραλίμνι μετά τον θάνατο αγοριού ηλικίας 11 ετών τα Χριστούγεννα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.45 το απόγευμα της Παρασκευής το αγόρι, ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του.
 
Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο 11χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο 11χρονος απεβίωσε.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αγοριού θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί σε χρόνο που θα ανακοινωθεί αργότερα.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE