ΕΠΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Όταν οι οπαδοί στις εξέδρες είχαν την πιο… Χριστουγεννιάτικη διαμάχη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Όταν οι οπαδοί στις εξέδρες είχαν την πιο… Χριστουγεννιάτικη διαμάχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε αντικείμενα, ούτε καπνογόνα, ούτε φωτοβολίδες, ούτε τίποτα. Τέτοιες… διαμάχες, όπως είχαν οι οπαδοί των Σεντ Μίρεν και Νταντί Γιουνάιτεντ στη Σκωτία, θα θέλαμε να βλέπουμε μόνιμα!

Πάει πολύς καιρός πλέον από τη στιγμή που είχαμε δει γεμάτες εξέδρες στα γήπεδα και αυτές οι εικόνες που επανήλθαν στο προσκήνιο από το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο κάνουν όλους μας να περιμένουμε πως και πως τη στιγμή που ο κόσμος θα μπορεί ελεύθερα πλέον, με ασφάλεια και δίχως φόβους, να γεμίσει ένα γήπεδο.

Οι φίλοι των Σεντ Μίρεν και Νταντί Γιουνάιτεντ, είχαν μπει στο… κλίμα των ημερών όταν είχε χιονίσει και επιδόθηκαν σε μια «μονομαχία» με χιονόμπαλες!

Τέτοιες… κόντρες οπαδών, ας βλέπουμε κάθε φορά!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post ΕΠΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Όταν οι οπαδοί στις εξέδρες είχαν την πιο… Χριστουγεννιάτικη διαμάχη (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE