ΕΛΛΑΔΑ: Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία: 53χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του στο κυνήγι

ΕΛΛΑΔΑ: Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία: 53χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του στο κυνήγι

Σοβαρό ατύχημα με τον τραυματισμό 52χρονου κυνηγού σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/12/2020) στην περιοχή Φουρνά Ευρυτανίας.

Ειδικότερα, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Όπως αναφέρει το LamiaReport, κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξωστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι τον 52χρονο αδερφό του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα lamiaReport.gr, αξιολογήθηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE