ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προτάθηκε ο Μιχαηλίδης

Προτάθηκε ο Μιχαηλίδης

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης προτάθηκε στη Φενερμπαχτσέ.

Στα 20 του χρόνια, ο Μιχαηλίδης πραγματοποιεί την πρώτη του σεζόν με την πρώτη του ομάδα του ΠΑΟΚ και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το όνομά του έπεσε στο… τραπέζι της Φενερμπαχτσέ.

Η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα, που είναι πολύ ευχαριστημένη από τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του νεαρού Έλληνα κεντρικού αμυντικού για την ενίσχυση των μετόπισθεν, όπου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Ο Μιχαηλίδης έχει κοινό μάνατζερ με τον Πέλκα, τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος τον πρότεινε στη διοίκηση της τουρκικής ομάδας.

Ο γνωστός ατζέντης έχει καλές επαφές με τη Φενέρ και γενικότερα προσπαθεί να βρει ομάδα στο εξωτερικό για τον Γιαννιτσιώτη στόπερ.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης μετρά 23 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Δικεφάλου και πρώην αρχηγό και ηγέτη της εκπληκτικής Κ19 των Θεσσαλονικέων.

Πηγή: www.sportime.gr

The post Προτάθηκε ο Μιχαηλίδης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top