Παίζει κι ΑΡΙΣΤΕΡΟ μπακ ο Καμισσόκο – Είχε συμπαίχτη ΠΡΩΗΝ Ανορθωσιάτη

Παίζει κι ΑΡΙΣΤΕΡΟ μπακ ο Καμισσόκο – Είχε συμπαίχτη ΠΡΩΗΝ Ανορθωσιάτη

Ανακοίνωσε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γάλλο (με καταγωγή από το Μάλι) αμυντικό Μαμαντού Καμισσόκο η Νέα Σαλαμίνα. 

Ο πρώην παίχτης της Παού, αγωνίζεται ως κεντρικός μπακ, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο γράφημα της ιστοσελίδας transfermakt (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) η έντονη κουκκίδα τον έχει στ’ αριστερά.

Κοιτάζοντας πάντως τις φετινές του συμμετοχές, διαπιστώνουμε ότι έπαιζε σε θέση στόπερ.

Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει εκτός των συνόρων της χώρας που γεννήθηκε, για να εργαστεί, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Η τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της Γαλλίας, ήταν στις 21 του περασμένου Νιόβρη, σε παιχνίδι της Παού με την πρωτοπόρο Γκρενόμπλ.

Στην Παού αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2020, ο πρώην παίχτης της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Έρβιν Κοφφί.

The post Παίζει κι ΑΡΙΣΤΕΡΟ μπακ ο Καμισσόκο – Είχε συμπαίχτη ΠΡΩΗΝ Ανορθωσιάτη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE