Κωστρίκης για βανδαλισμούς - «Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν, ήθελαν να πουν ξέρουμε που είναι το σπίτι σου»

Κωστρίκης για βανδαλισμούς - «Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν, ήθελαν να πουν ξέρουμε που είναι το σπίτι σου»

Ενέργειες που δεν τιμούν κανέναν έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν άγνωστοι στοχοποίησαν τον Λεόντιο Κωστρίκη, βανδαλίζοντας τ’ αυτοκίνητό του.   

Τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι υπόλοιποι επιδημιολόγοι καταδίκασαν το όλο συμβάν από την πρώτη στιγμή. 

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Λεόντιος Κωστρίκης αναφέρθηκε στο περιστατικό και τον βανδαλισμό του αυτοκινήτου του από αγνώστους.
 
«Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο, ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν. Υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα, αλλά επέλεξαν το αυτοκίνητό μου. Το μήνυμα που ήθελαν να δώσουν είναι ότι γνωρίζουμε που είναι το σπίτι σου. Επειδή είμαι άτομο που δεν έχω διάφορες με κανέναν, έχει να κάνει πρωτίστως υπό την ιδιότητα μου ως μέλος της επιτροπής και από τη θέση που προτάσσω με τα εμβόλια και τις συμβουλές που δίνω. Δεν πρόκειται να σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου επειδή κάποιοι βανδάλισαν το όχημα μου. Είναι περιουσία δική μου που την απέκτησα με κόπους. Αυτή τη στιγμή το καθήκον με καλεί και σαν επιστήμονας και σαν πολίτης. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και δεν εκφοβίζομαι από αυτά και δεν πρόκειται να με σταματήσουν και πιστεύω στην Αστυνομία της Κύπρου και είμαι σίγουρος ότι θα τους πιάσουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.