Επαναπατρισμός παράνομων αλλοδαπών με οικειοθελή αναχώρηση

Επαναπατρισμός παράνομων αλλοδαπών με οικειοθελή αναχώρηση

Σε συντονισμένη επιχείρηση επαναπατρισμού παράνομων αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μετά από απόφαση επιστροφής με οικειοθελή αναχώρηση.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας και Αλλοδαπών Μετανάστευσης Πάφου πραγματοποίησαν επιχείρηση επαναπατρισμού 32 αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 32 αλλοδαποί που κατάγονται από την Γεωργία διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία και εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν στην χώρα τους, κατόπιν διαταγμάτων που εκδόθηκαν από τον Λειτουργό Μετανάστευσης και όπως προνοεί η Νομοθεσία του Περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμου όπως αυτή τροποποιήθηκε μέχρι το 2014. 

Τα 32 πρόσωπα αναχώρησαν χτες στις 17:44 από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Τιφλίδα και με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο της Γερμανίας. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις

Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις

Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE