ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατασβέστηκε η φωτιά στο υπόγειο πολυκατοικίας στον Εναέριο

Ζημιές σε αποθηκευτικούς χώρους που περιείχαν έγγραφα και χαρτικά και γραφική ύλη, προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που έσπευσαν επί τόπου, προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στην πολυκατοικία ή σε παρακείμενα κτίρια.

Στη σκηνή παραμένει προληπτικά πυροσβεστικό όχημα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE