Η πρώτη αντίδραση του… «εκτελεστή» του ΑΠΟΕΛ: «Δεν περίμενα να πάει έτσι η μπάλα»

Η πρώτη αντίδραση του… «εκτελεστή» του ΑΠΟΕΛ: «Δεν περίμενα να πάει έτσι η μπάλα»

Ο σκόρερ του μοναδικού και νικητήριου γκολ της Καρμιώτισσας, Κέναν Μπαργκάν μίλησε στην Cablenet μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Τι είπε:

Για το γκολ του: Ήταν τα πρώτα λεπτά, κυνήγησα τη φάση, ήξερα ότι ο Ρόμο είναι καλός με το κεφάλι και έκανα το σουτ. Δεν περίμενα να πάει έτσι όμως ευτυχώς μπήκε μέσα και στο τέλος πήραμε τη νίκη.

Για την πορεία της Καρμιώτισσας: Άμα το δούμε από την αρχή της χρονιάς κανείς δεν περίμενε τις εκπλήξεις που κάναμε. Μετά τα προηγούμενα αποτελέσματα υπήρχε μια γκρίνια όμως τώρα είναι μια ανάσα αυτή η νίκη και μας δίνει ηρεμία.

Για την απόδοση του: Ήρθα λίγο καθυστερημένα, δεν μπήκα γρήγορα στην ομάδα, τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά και τους δικούς μου.

Για το επόμενο ματς με ΑΕΛ: Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα εδώ στην Κύπρο. Εμείς έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα είμαστε καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι.

The post Η πρώτη αντίδραση του… «εκτελεστή» του ΑΠΟΕΛ: «Δεν περίμενα να πάει έτσι η μπάλα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE