Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης στο Κολόσσι – Τα αγωνιστικά δεδομένα

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης στο Κολόσσι – Τα αγωνιστικά δεδομένα

Ο Απόλλωνας ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή (3/1).

Αναλυτικά:

«Eπιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά το τετραήμερο ρεπό ξεκούρασης για την ομάδα μας, η οποία με προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (28/12) άνοιξε τον κύκλο προετοιμασίας ενόψει του επικείμενου εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο Στάδιο (03/01).

Το συγκρότημα του κ.Πετράκη θα πρέπει να προετοιμαστεί τόσο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αγκίρε συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί, έτσι ώστε να επανέλθει στο απαιτούμενο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ενώ τα ίδια ισχύουν και για το Σέρβο διεθνή τερματοφύλακα Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Ο Εστεμπάν Σακέτι ακολουθήσε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθήσαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ»

The post Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης στο Κολόσσι – Τα αγωνιστικά δεδομένα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE