Κέρκεζ: «Ήταν δύσκολο για όλους με τον κορωνοϊό – Ο πρόεδρος είναι ανοικτός για μεταγραφές»

Κέρκεζ: «Ήταν δύσκολο για όλους με τον κορωνοϊό – Ο πρόεδρος είναι ανοικτός για μεταγραφές»

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ, προπονητή της ΑΕΛ, μετά το τέλος του εξ΄ αναβολής αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 14η αγωνιστική.

Αναλυτικά: 

«Χρόνια πολλά σε όλους, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε μια δυσκολία σήμερα το πρωί μ’ έναν ποδοσφαιριστή μας που είχε κορωνοϊό. Ήταν δύσκολο για όλους. Είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση μας. Στο τέλος σκεφτήκαμε την Καρμιώτισσα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Είμαι ευχαριστημένος με αυτούς τους παίκτες. Βλέπουμε μπροστά. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν θέλω να σχολιάσω. Θέλω να φέρω παίκτες που είναι καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος και πρέπει να βρεις παίκτες με τα λεφτά που διαθέτουμε. Ο πρόεδρος πάντα είναι ανοικτός για μεταγραφές. Στις μεταγραφές αλλάζουν όλα από μέρα σε μέρα. Να είσαστε έτοιμοι να ακούσετε από την επίσημη ΑΕΛ για μεταγραφές. Περιμένουμε τις επιστροφές των Μπουνόζα, Έουλερ και Μεντόγεβιτς».

The post Κέρκεζ: «Ήταν δύσκολο για όλους με τον κορωνοϊό – Ο πρόεδρος είναι ανοικτός για μεταγραφές» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE