ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «ΜΗΧΑΝΗ» του Κέρκεζ είναι… καλοκουρδισμένη!

Η «ΜΗΧΑΝΗ» του Κέρκεζ είναι… καλοκουρδισμένη!

Η ΑΕΛ επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική, ανέβηκε στους 31 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, μειώνοντας, ταυτόχρονα στο -2 από την κορυφή.

Με μια μεστή εμφάνιση η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ κατάφερε να πάρει σημαντικό τρίποντο απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν φοβάται να παίξει στα ίσα την οποιαδήποτε ομάδα.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού είχαν να διαχειριστούν και το ξαφνικό θέμα με τον κορωνοϊό, αλλά δεν τους επηρέασε και όσο κυλούσε το παιχνίδι με τους μαυροπράσινους γίνονταν ακόμα καλύτεροι.

Η τρομερή εικόνα που βγάζει στο γήπεδο η ΑΕΛ αποτυπώνεται στους αριθμούς και τα στατιστικά της ομάδας. Το Τσίρειο έγινε «κάστρο» αφού μετρά μόνο επιτυχίες. Εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ επικράτησε και του Απόλλωνα, ούσα, τυπικά φιλοξενούμενη. Ο Μαΐντεβατς που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 έγινε ο 13ος διαφορετικός σκόρερ στο συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Αυτά όλα δείχνουν ότι η ΑΕΛ είναι αυτό που λέμε, «μια ομάδα του προπονητή». Ο Κυπροβόσνιος κόουτς κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει μια σταθερή απόδοση το σύνολο του και πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ίσως να τους πήρε λίγο… πίσω η ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα, όμως, είναι ξεκάθαρο πλέον, πως η ΑΕΛ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα ίσα.

The post Η «ΜΗΧΑΝΗ» του Κέρκεζ είναι… καλοκουρδισμένη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top