Τρεις παίκτες της Ομόνοιας στο… Τop10 της UEFA σε λεπτά!

Τρεις παίκτες της Ομόνοιας στο… Τop10 της UEFA σε λεπτά!

Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσιεύει τις λίστες με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατέγραψαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε αγώνες ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσα στο 2020.

Από πλευράς τερματοφυλάκων στην πρώτη θέση 1080 λεπτά συμμετοχής είναι ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, όπου έχει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής με τους Άλαν ΜακΓκρέγκορ της Ρέιντζερς και Αλεξάντερ Σλάγκερ της Λασκ.

Από πλευράς αμυντικών, είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ της Ομόνοιας, στην 4η θέση με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.  Οι δυο τους είναι στην 4η θέση μαζί με τον ΜακΓκρέγκορ της Σέλτικ με 1080 λεπτά.

The post Τρεις παίκτες της Ομόνοιας στο… Τop10 της UEFA σε λεπτά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE