ΕΛΛΑΔΑ: «Θρίλερ» με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα - Τα σενάρια που εξετάζουν - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΑΔΑ: «Θρίλερ» με πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα - Τα σενάρια που εξετάζουν - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε έναν κύκλο 20 γυναικών που εξαφανίστηκαν το τελευταίο τρίμηνο από όλη τη χώρα, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ψάχνουν την ταυτότητα της γυναίκας το πτώμα της οποίας βρέθηκε διπλωμένο σε βαλίτσα σε δάσος στα Βίλια Αττικής.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα μικροκαμωμένη με ύψος περίπου 1.60, 50-55 κιλά, με καστανά μαλλιά.

Το ότι βρέθηκε γυμνή μόνο με το εσώρουχο της παραπέμπει τους «profilers» της ΕΛ.ΑΣ σε δύο σενάρια. Το ένα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο δράστης δεν ήθελε να την αναγνωρίσουν από τα ρούχα και για αυτό φρόντισε να τα εξαφανίσει και το δεύτερο να πρόκειται για ερωτικό έγκλημα.

Τελικά η νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 31/12 και οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε ακριβώς δολοφονήθηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να τοποθετούν χρονικά τη δολοφονία πριν ένα μήνα. Δεύτερο και πολύ σημαντικό στοιχείο, θα έχουν την ακριβή ηλικία της γυναίκας, ενώ αυτό που θα επιδιώξουν είναι, αν και σε προχωρημένη σήψη, να πάρουν αποτυπώματα για να διαπιστώσουν αν είναι ή όχι σεσημασμένη.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να κρύψουν καλά το πτώμα έτσι ώστε να χαθεί για τις αρχές πολύτιμος χρόνος μέχρι την αποκάλυψη του εγκλήματος. Το σημείο που άφησαν τη βαλίτσα απέχει περίπου 200 μέτρα από τον δρόμο, είναι δάσος, δύσβατο και μόνο κυνηγοί το επισκέπτονται όπως και έγινε χθες το βράδυ όταν κυνηγός εντόπισε τη βαλίτσα με το διπλωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!