Πήγες κι εσύ στα Τεισιά της Μαδαρής; Πέταξες κι εσύ τα σκουπίδια σου όπου βρήκες;

Πήγες κι εσύ στα Τεισιά της Μαδαρής; Πέταξες κι εσύ τα σκουπίδια σου όπου βρήκες;

Τα αγέρωχα Τεισιά της Μαδαρής είναι ο νέος, instagramable trend προορισμός… Δυστυχώς…

Γ. Τατ

Ευτυχώς για τους πολλούς Κύπριους που αποφάσισαν να ξεφύγουν από την μιζέρια και το μπετόν της πόλης.

Προσπαθώντας, έστω και με την «λογική της αγέλης», να ανοίξουν τους ορίζοντές τους.

Δυστυχώς, όμως, για τον τόπο, το περιβάλλον και τους λιγοστούς ντόπιους που βλέπουν καθημερινώς … ορδές επισκεπτών να μολύνουν.

Πρόσφατα, υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα που κατακρίνουν αυτή την συμπεριφορά. Κάθε λίγο, αλλάζουν οι «τρεντ» προορισμοί και ο κάθε συμπολίτης μας που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να επιδείξει το τρόπαιο μιας φωτογραφίας στο σημείο.

Καλό και θεμιτό. Όταν δεν ενοχλεί τον τόπο και τους ανθρώπους του. Την μια ήταν το σπιτάκι στην Διερώνα, την άλλη η τάδε λίμνη.

Τώρα βλέπουμε αυτό (με φωτογραφίες και κείμενο από τον λογαριασμό 5forplanet στο Instagram):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE