ΚΥΠΡΟΣ: Ξεσπαθώνει κατά των χειρισμών της Κυβέρνησης ο Γεν. Διευθυντής του ΑΝΤ1 – «Ανάρμοστη και θρασύτατη γλώσσα απέναντι στους πολίτες»

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεσπαθώνει κατά των χειρισμών της Κυβέρνησης ο Γεν. Διευθυντής του ΑΝΤ1 – «Ανάρμοστη και θρασύτατη γλώσσα απέναντι στους πολίτες»

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 ξεσπαθώνει κατά των χειρισμών της Κυβέρνησης αναφορικά με τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που οι αρμόδιοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στο κοινό, λες και δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο οι πολίτες, χαρακτηρίζοντας την ως «μια θρασύτατη γλώσσα»

«Ανεπαρκής προετοιμασία, ένα μπάχαλο στην αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης και φταίει ο πολίτης που έκανα ότι του είπαν» τα λόγια του κύριου Οδυσσέως.

Συμπλήρωσε πως ακόμα και το μέτρο της απαγόρευσης των επισκέψεων είναι εντελώς λάθος καθώς απομονώνει οικογένειες και θυμίζει άλλα καθεστώτα ενώ επικρίνει και το κάλεσμα της Κυβέρνησης να καταγγέλλει συναθροίσεις, κάνοντας τους πολίτες «ρουφιάνους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE