ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Χιλιάδες ελέγχοι - Υποστατικά και πολίτες επιμένουν να μην συμμορφώνονται

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Χιλιάδες ελέγχοι - Υποστατικά και πολίτες επιμένουν να μην συμμορφώνονται

Σε 78 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων που λαμβάνονται για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, έγιναν συνολικά 6868 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν πέντε υποστατικά και 73 πολίτες.

Στη Λευκωσία έγιναν 2356 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν ένα υποστατικό και 35 άτομα.

Στη Λεμεσό η Αστυνομία προέβη σε 2156 ελέγχους και κατήγγειλε ένα υποστατικό και 20 άτομα. Σ

τη Λάρνακα διενεργήθηκαν 784 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν τρεις πολίτες.

Στην Πάφο έγιναν 893 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δυο υποστατικά και εννέα άτομα.

Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία προέβη σε 483 ελέγχους και κατήγγειλε ένα υποστατικό και πέντε πολίτες. Στη Μόρφου έγιναν 196 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης.

Επιπρόσθετα η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 18 ελέγχους χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παραβίαση των μέτρων. Καμία παραβίαση δεν διαπιστώθηκε επίσης στα αεροδρόμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE