ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Χιλιάδες ελέγχοι - Υποστατικά και πολίτες επιμένουν να μην συμμορφώνονται

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Χιλιάδες ελέγχοι - Υποστατικά και πολίτες επιμένουν να μην συμμορφώνονται

Σε 78 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων που λαμβάνονται για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, έγιναν συνολικά 6868 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν πέντε υποστατικά και 73 πολίτες.

Στη Λευκωσία έγιναν 2356 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν ένα υποστατικό και 35 άτομα.

Στη Λεμεσό η Αστυνομία προέβη σε 2156 ελέγχους και κατήγγειλε ένα υποστατικό και 20 άτομα. Σ

τη Λάρνακα διενεργήθηκαν 784 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν τρεις πολίτες.

Στην Πάφο έγιναν 893 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δυο υποστατικά και εννέα άτομα.

Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία προέβη σε 483 ελέγχους και κατήγγειλε ένα υποστατικό και πέντε πολίτες. Στη Μόρφου έγιναν 196 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης.

Επιπρόσθετα η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 18 ελέγχους χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παραβίαση των μέτρων. Καμία παραβίαση δεν διαπιστώθηκε επίσης στα αεροδρόμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.