Στο ΓΡΑΦΕΙΟ του Βασκονσέλος ο Φιλιώτης…

Στο ΓΡΑΦΕΙΟ του Βασκονσέλος ο Φιλιώτης…

Ο Αντρέας Παναγιώτου – Φιλιώτης, είναι ο μοναδικός παίχτης του Απόλλωνα, του οποίου την καριέρα διαχειρίζεται ο Πορτογάλος μάνατζερ Μπερνάντο Βασκονσέλος. 

Μπορείτε να δείτε το όνομα του στον μακρύ κατάλογο των παιχτών που “μανατζάρει” ο Βάσκο, όπως τον έχει αναρτημένο η ιστοσελίδα Soccerassociation.

Άμα ΑΝΟΙΞΕΤΕ το χθεσινό ρεπορτάζ για την υπόθεση Κίκο – Δόξας, θα δείτε κάτω χαμηλά τις σχετικές φωτογραφίες.

Π.Χ. 

The post Στο ΓΡΑΦΕΙΟ του Βασκονσέλος ο Φιλιώτης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE