ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα οι ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ στα ρόστερ των ομάδων

Και τώρα οι ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ στα ρόστερ των ομάδων

Πρωτοχρονιά 2021 και για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, από σήμερα, ξεκίνησε επίσημα η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες.

Από μία μέχρι τέσσερις μεταγραφές έχουν δικαίωμα να κάνουν οι ομάδες, φτάνει όποιες κινήσεις γίνουν να υπάρχουν κενές θέσεις στα ρόστερ των ομάδων.

Ελέω και της πανδημίας με τον κορωνοϊό που ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες, οικονομικά, χωρίς τα έσοδα που θα περίμεναν, είναι λογικό να μην περιμένουμε τις ηχηρές μεταγραφές σε αυτή την περίοδο, αλλά κακά τα ψέματα, φάνηκε ότι οι Κυπριακές ομάδες χρειάζονται μεταγραφές που θα τις ενδυναμώσει περισσότερο, θα βελτιώσει αδυναμίες, ενώ θα σκοπεύσουν να γίνουν και πιο δυνατές για να εκπληρώσουν τους στόχους που έθεσαν το περασμένο καλοκαίρι.

Αν και η μέρα σήμερα (01 Ιανουαρίου 2021) είναι επίσημη αργία, το αρμόδιο τμήμα του γραφείο της ΚΟΠ θα λειτουργήσει κανονικά σήμερα από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

Ήδη τα σωματεία έχουν ενημερωθεί με εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία, δεν τροποποιούνται τα όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του κάθε Πρωταθλήματος, αναφορικά με τους καταλόγους και την ώρα που θα πρέπει να τους υποβάλουν τα Σωματεία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να δηλώσουν 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς εγγραφών / μεταγραφών, τα σωματεία Α Κατηγορίας μπορούν να εγγράψουν μέχρι τέσσερις (4) επαγγελματίες είτε ξένους ποδοσφαιριστές είτε κοινοτικούς, είτε Κύπριους είτε από αλλοδαπή Ομοσπονδία με βάση διεθνή μεταγραφή, είτε με μεταγραφή από άλλο μέλος της ΚΟΠ, ανεξάρτητα αν έχουν αγωνιστεί ή όχι σε Πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΚΟΠ ή η αλλοδαπή Ομοσπονδία.

Τα σωματεία Γυναικείου, Futsal, Β’ και Γ’ Κατηγορίας δικαιούνται να εγγράψουν μέχρι δύο ποδοσφαιριστές / ποδοσφαιρίστριες.

Σωματείο που δεν έχει συμπληρώσει τον μέγιστο αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών στη δύναμη του, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς, κατά την πρώτη μεταγραφική περίοδο, θα δικαιούται να το πράξει στην δεύτερη μεταγραφική περίοδο μέσα στα πλαίσια των μεταγραφών που δικαιούται αφού τηρηθούν τα όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς και στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος που λαμβάνει μέρος.

The post Και τώρα οι ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ στα ρόστερ των ομάδων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Τα επόμενα βήματα εν μέσω ενός θολού τοπίου γύρω από το κυπριακό αναμένεται να συζητηθούν σήμερα στις 10.00 ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top