ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 31χρονο που έψαχναν από τον περασμένο Μάιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 31χρονο που έψαχναν από τον περασμένο Μάιο

Συνελήφθη χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, την 21η Μαΐου 2020.

Ο 31χρονος, που καταζητείτο από την Αστυνομία από τον περασμένο Μάιο (σχετική Αστυνομική Ανακοίνωση για καταζητούμενο πρόσωπο εκδόθηκε στις 25/5/2020 και 3/6/2020), εντοπίστηκε χθες σε δρόμο της Λεμεσού, από περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού και συνελήφθη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE