Δημητρίου: «Δεν θα κινδυνεύσουμε – Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο»

Δημητρίου: «Δεν θα κινδυνεύσουμε – Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Μακάρειο” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερμή, ο ποδοσφαιριστής της Αραδιππιώτικης ομάδας, Στέλιος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Δεν ήρθε ούτε σήμερα η νίκη, αλλά οι νίκες θα έρθουν, έρχονται και παίκτες για να μας ενισχύσουν. Δεν είμαστε ομάδα που θα κινδυνεύσει, αυτό δείξαμε στο γήπεδο. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

Τα στατιστικά δείχνουν πως πρέπει να βελτιωθούμε στο τελείωμα των φάσεων και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν περισσότερα γκολ στη συνέχεια.

Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, έχουμε παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή».

The post Δημητρίου: «Δεν θα κινδυνεύσουμε – Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE